Activiteiten

Over de yogales

We beginnen de les met een dynamische warming-up om de stijfheid in je spieren en gewrichten los te maken. Hiervoor worden eenvoudige, soms dansante, bewegingen gebruikt. Andere momenten beginnen we  met liggende grondende bewegingen. Zo vloeit spanning uit je lichaam weg. Na de intensiteit van DRUflow kun je genieten van een welverdiende diepe ontspanning. Deze lijkt wel op een bodyscan uit de mindfulness. De ontspanningen werken diep in op je organen en zenuwgestel. Elke les is anders, omdat jij er bent. Door mijn ervaring pik ik makkelijk op wat er speelt in een groep. Wij bouwen samen aan de kwaliteit van een les. Heb je behoefte aan persoonlijk contact, schroom dan niet om te bellen.

Prijzen najaar 2017
betalen voor 9 augustus
2017
269 euro 18 lessen
486 euro 36 lessen (10% korting)
betalen na 9 augustus 2017
18 lessen 284 euro/36 lessen 501 euro
strippenkaart najaarsblok 2017
12 lessen 204 euro

Cursusgeld overmaken naar NL08Trio0390505501 t.n.v. DRUyogapraktijk BOOM te Dordrecht. Zorg dat je naam wordt herkend.

Ga naar het opgave formulier
 

Yoga & Dans

Door haar jeugd in de bossen, heeft Marianne een bijzonder contact met de natuur opgebouwd. Het bos is altijd bij haar. De dans ontstaat voor haar op een organische manier uit de aarde en wordt gevoed door basisvormen uit de natuur zoals cirkels, spiralen en lemniscaat. Met haar cursisten zoekt ze naar hun eigen lichaamstaal. Voor haar komt de dans van binnen uit. Omdat de DRUyoga van binnenuit komt, sluit de dans en deze yogavorm naadloos op elkaar aan. Graag tot dans!

Aanbod op aanvraag

Ga naar het opgave formulier

Body & Soul

Het individuele coachingstraject van Body & Soul is een goede keus voor wie tijdelijk of op structurele basis geconfronteerd wordt met veel uitdagingen. Je lichaam of je leven kunnen je voor verrassingen plaatsen. Hoe vind je in deze verrassingen weer een nieuwe balans? Meestal bewegend en soms pratend ontstaat een nieuw fris perspectief. Er worden werkvormen gezocht, die bij de cursist aansluiten. Sommige cursisten vragen om de dynamiek van de beweging, bij anderen is er meer aandacht voor ademwerk of gaat de focus naar het werken met chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam b.v. je hartchakra werkt met de coherentie van je hart. Door te werken met hartcoherentie gaat je hele lichaam zich tevreden voelen.

Marianne zal op een liefdevolle manier zoeken naar hoe de yoga en meditatie bij kunnen dragen aan jouw kwaliteit van leven. Wil je meer weten over haar werkervaring, Lees verder. Uurtarief 65,- euro.

Bel voor een persoonlijk advies: 06 – 209.65.179

Ga naar het opgave formulier

De tijdens de les uitgevoerde technieken hadden alle tot doel het mobiliseren van de wervelkolom en de omliggende structuren. Beweeglijkheid is van essentieel belang voor lichamelijke structuren. Vandaar dat ik denk dat het volgen van jouw lessen voor mensen met lichamelijke klachten een hele goede zaak is.

Joost Tijssen, ostheopatie, info@tijssen-ostheopatie.nl

De DRUyoga lessen helpen mij om bij mezelf te komen. Ik ben een druk mens met een volle agenda en wil nog wel eens voorbij gaan aan mijn eigen behoeftes. Marianne wijst in de les telkens op het belang van de balans tussen je grenzen en mogelijkheden. Als je je daarvan bewust bent, kun je beter beslissen wat wel OK of niet OK is.

Erna Flikkema

3 jaar geleden ben ik met yoga begonnen. En wat een goede keuze om DRUyoga bij Marianne te doen. Elke les is een inspiratie voor lichaam en ziel. Ik heb weer contact met mezelf gekregen en voel me fitter. Ik vind het heerlijk om elke week naar yoga te gaan.

Mariëlle Pullen

Eens in de week is het gewoon lekker om anderhalf uur alle lijstjes aan de kant te schuiven en opgebouwde spanning met yoga uit hoofd en spieren te verjagen. Ik merk het aan het einde van de week direct als ik om wat voor reden dan ook de batterij op woensdagavond (mijn yoga-avond) niet heb kunnen opladen.

Ewoud Snijdoodt

Ik volg nu 5 jaar DRUyoga bij Marianne. Wat ik zo fijn vind aan de lessen vind is dat je ze op elk niveau kan volgen. De makkelijke variant van een serie bewegingen komt aan bod, maar je kunt ook doorgaan voor een uitdaging. Hiermee kun je uit de les halen waar jij die dag behoefte aan hebt. Ik ben met yoga begonnen omdat ik telkens last had van mijn nek en schouders, waardoor ik ook veel last van hoofdpijn had. Daar heb ik nu nagenoeg geen last meer van. Het is echt anderhalf uur voor jezelf in de week en je wordt er nog soepeler van ook!

Lisette Noodelijk

Ik heb een aantal jaren met veel plezier 1x per maand een individuele yogales bij Marianne gevolgd. Ik heb twee chronische aandoeningen waardoor gedoseerd bewegen erg belangrijk is om blessures te voorkomen. Marianne leverde maatwerk aan mij, door de oefeningen aan mijn mogelijkheden aan te passen. In de loop der jaren heb ik vriendschap kunnen sluiten met mijn lichaam. Dat is mijn grootste winst.

Christien Bogers