Bedrijven

“Een pauze om niet te vergeten!”, een titel met een knipoog. We denken dat druk, druk, druk de enige manier is om deadlines te halen. Even “serieus” pauzeren zou een ander perspectief op je werk kunnen bieden. Door het krommen van je rug, achter je pctje, blokkeer je de toevoer van zuurstof naar de organen en dus ook naar de hersenen. Even die wervelkolom flink bewegen en je afstemmen op je doel, want waartoe zijn we ook alweer op aarde, brengt een ongekende frisheid in je naar boven. Wie weet, staat je baas er versteld van hoe je na deze adempauze helemaal “los” gaat. Niet te “los” natuurlijk. Je zult merken dat de productiviteit omhoog gaat en het ziekteverzuim naar beneden. Gewoon ook leuk om samen met je collega’s te doen. Laat dit die pauze worden, die jij niet vergeet. Offerte op aanvraag.

Hoe kan dit aanbod er praktisch uitzien?
Jouw bedrijf neemt contact met mij op. Ik inventariseer de behoefte, het niveau en mogelijkheden van de groep. Is er behoefte aan yoga, die je tussendoor op je stoel, achter je bureau kunt doen? Dit als preventie voor rug- en rsi-klachten. Is er behoefte aan diepe ontspanningen in een stressvolle piek in het werk? Is er een sterke focus nodig, om tot de ontwikkeling van een nieuw idee te komen? Dan is meditatie of een combinatie van meditatie met yoga wellicht een mogelijkheid. Willen collega’s juist lachen en zich vrij en veilig voelen om spanning los te laten? Is er sprake van een workshop, waarin mensen tijdens een teamuitje kennis maken met de kracht van yoga of meditatie?

Er kan les gegeven worden  op locatie. Afhankelijk van de vraag doe ik een aanbod voor aanvang van de reguliere werkzaamheden of in de pauze van het bedrijf. Ook workshops zijn mogelijk. Lessen met de lengte van 30 tot 90 min. of langer zijn mogelijk.

Bel of mail voor vrijblijvende informatie.
M:06-209.65.179
E:info@druyogaboom.nl

De tijdens de les uitgevoerde technieken hadden alle tot doel het mobiliseren van de wervelkolom en de omliggende structuren. Beweeglijkheid is van essentieel belang voor lichamelijke structuren. Vandaar dat ik denk dat het volgen van jouw lessen voor mensen met lichamelijke klachten een hele goede zaak is.

Joost Tijssen, ostheopatie, info@tijssen-ostheopatie.nl

De DRUyoga lessen helpen mij om bij mezelf te komen. Ik ben een druk mens met een volle agenda en wil nog wel eens voorbij gaan aan mijn eigen behoeftes. Marianne wijst in de les telkens op het belang van de balans tussen je grenzen en mogelijkheden. Als je je daarvan bewust bent, kun je beter beslissen wat wel OK of niet OK is.

Erna Flikkema

3 jaar geleden ben ik met yoga begonnen. En wat een goede keuze om DRUyoga bij Marianne te doen. Elke les is een inspiratie voor lichaam en ziel. Ik heb weer contact met mezelf gekregen en voel me fitter. Ik vind het heerlijk om elke week naar yoga te gaan.

Mariëlle Pullen

Eens in de week is het gewoon lekker om anderhalf uur alle lijstjes aan de kant te schuiven en opgebouwde spanning met yoga uit hoofd en spieren te verjagen. Ik merk het aan het einde van de week direct als ik om wat voor reden dan ook de batterij op woensdagavond (mijn yoga-avond) niet heb kunnen opladen.

Ewoud Snijdoodt

Ik volg nu 5 jaar DRUyoga bij Marianne. Wat ik zo fijn vind aan de lessen vind is dat je ze op elk niveau kan volgen. De makkelijke variant van een serie bewegingen komt aan bod, maar je kunt ook doorgaan voor een uitdaging. Hiermee kun je uit de les halen waar jij die dag behoefte aan hebt. Ik ben met yoga begonnen omdat ik telkens last had van mijn nek en schouders, waardoor ik ook veel last van hoofdpijn had. Daar heb ik nu nagenoeg geen last meer van. Het is echt anderhalf uur voor jezelf in de week en je wordt er nog soepeler van ook!

Lisette Noodelijk

Ik heb een aantal jaren met veel plezier 1x per maand een individuele yogales bij Marianne gevolgd. Ik heb twee chronische aandoeningen waardoor gedoseerd bewegen erg belangrijk is om blessures te voorkomen. Marianne leverde maatwerk aan mij, door de oefeningen aan mijn mogelijkheden aan te passen. In de loop der jaren heb ik vriendschap kunnen sluiten met mijn lichaam. Dat is mijn grootste winst.

Christien Bogers